Få foretaget permanent hårfjerning og bliv fri for at barbere ben

Ben

Jeg indrømmer det gerne: kvindelig hårvækst, og specielt hårfjerning, er bare ikke det mest sexede eller spændende emne. Men kvinder, vi er in it together! Det er noget, vi alle møder og bakser med i vores hverdag –hvad enten det er i form af kampen med skraberen hver morgen i badet eller de månedlige ture til skønhedsklinikken for at blive vokset. Det kan nemt blive et meget tidskrævende og udmattende foretagende at holde benene helt hårfri. Heldigvis er mange klinikker begyndt at tilbyde permanente hårfjerrnings- og laserbehandlinger i bl.a. København, og disse behandlinger udgør et mere permanent alternativ til den nærmest daglige tur med skraberen.

Uønsket hårvækst fjernes via laserbehandling

Den teknologi, der oftest anvendes til permanent hårfjerning, er laserbehandlinger i form af IPL systemer – også kaldet Intens Pulseret Lys. Lyset fra IPL’en rammer det pigment, der er tilstede i hårsækken, hvorved det ledes ned gennem hudens overflade og omdannes til varme. Denne varme destruerer hårsækken og svækker hårets vækst betydeligt. Hår har dog forskellige vækstfaser, så for at ramme alle faser og sikre en permanent effekt skal du i gennemsnit regne med omkring 5-8 behandlinger. IPL er en meget sikker og effektiv behandling, der permanent kan sikre dig glatte og hårfrie ben, så du kan droppe den daglige kamp med skraberen. Og hvis du vil være helt sikker på at have dine ben helt fejlfrie og flotte til sommer, bliver IPL-behandling brugt til karfjernelse mange steder i København.

Det er dog ikke kun på benene, du kan få foretaget permanent hårfjerning. Det er en perfekt løsning til dig, der er plaget af uønsket hårvækst – hvad enten det er i armhulen, omkring bikinilinjen, maven, ryggen eller måske endda uønsket skægvækst i ansigtet pga. PCO. For mange er uønsket hårvækst et tabu og noget, der kan påvirke ens selvværd yderst negativt. Permanent hårfjerning kan være løsningen på sådanne problemer og kan være et godt middel til at afhjælpe følelsen af mindreværd og bringe selvtilliden og livskvaliteten tilbage.

Nyd følelsen af glat og hårfri hud

Permanent hårfjerning er en blevet en trend over det meste af verden, hvor båder kvinder og mænd har opdaget de store fordele ved behandlingen. Bare tænk på aldrig mere at skulle gribe skraberen eller døje med indgroede hår. Behandlingen er nem, effektiv og smertefri, og du vil, efter behandlingsforløbets afslutning, stå tilbage med en fantastiske følelse af glat, hårfri og lækker hud.

Cerix ApS

Dronningens Tværgade 7, st.

København K

61616117

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *