Bedre bevægelse i led og muskler

Det er helt normalt at komme til skade. Fra tid til anden får man strukket noget eller slået en muskel. Man kan gøre meget for at prøve at forhindre dette, men det kommer nok til at ske alligevel. Selvom man har købt de rigtige løbesko og hyret en personlig træner, så kommer der til at være noget smerte involveret uanset hvad. I sidste ende er man blot et menneske, og mennesker laver fejl. Præcis det er grunden til, at atleter, fritidscyklister og andre motionister bør komme til fysioterapi.

Det er den rigtige måde at behandle skader på, som lægen ikke kan behandle med medicin eller operationer. Så hvis du nogensinde har haft ondt i ryggen og har fået at vide af lægen, at det nok snart går over, så er du også blandt dem, som kunne få noget ud af fysioterapi. Hvis du har smerter i kroppen kan du nemt finde en terapeut nær dig. Der er adskillige anerkendte Fysioterapeuter i Slangerup, Frederikssund og i mange andre byer i Nordsjælland, som har den nødvendige erfaring og de rette kompetencer til at kunne mindske dine smerter fra skaden. Hos fysioterapeuten er der mangle forskellige typer behandlinger, som alle leder til det samme mål: bedre krop uden smerter!

Fysioterapeut

 

Massage

En fysioterapeut vil kunne tilbyde dig forskellige former for massage, hvis det vil hjælpe på dit problem.

Afspænding

Her er tale om afspændingsøvelser og udstrækning, som fysioterapeuten kan instruere i. Herefter vil du sandsynligvis skulle udføre nogle af disse derhjemme, efter en plan terapeuten har lagt. Denne kan også hjælpe med at manipulere muskler og led som giver smerter.

Akupunktur

Hvis dit problem vil blive bedre med akupunktur, kan nogle fysioterapeuter også tilbyde dig dette. Akupunktur fungerer ved, at der bliver placeret nåle visse steder på kroppen, som herefter lindrer smerten.

Træning

Hos en fysioterapi vil træning være en vigtig del af behandlingen. Her er både tale om individuelle sessioner, hvor terapeuten instruerer dig i, hvordan du skal udføre visse øvelser og holdtræning. Ved individuel behandling lægges som regel en plan, som du skal følge derhjemme. Mange steder tilbydes også holdtræning, hvor der eksempelvis bliver udført pilates eller lignende. Her er det en fordel at have modtaget individuel undervisning, da du nu vil vide, hvordan du bør bevæge din krop, og hvilke begrænsninger, du eventuelt har.

Hvilken behandling der er den rette for dig, besluttes bedst af en fysioterapeut. Fysioterapi i Frederikssund kan hjælpe dig med finde ud af, hvilken behandling der vil give dig de bedste resultater.

Milton Fysioterapi ApS
Hovedvejen 26
3330 Gørløse
Tlf: 78 77 17 08

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *