Hypnose mod stress og angst

Angst er efterhånden en mere acceptabel måde at snakke om frygt på, og kan variere i intensiteten fra et mildt tilfælde af sceneskræk til et seriøst panikanfald. Vi alle kan føle frygt, men for nogle er visse aktiviteter og steder forbundet med så stor frygt eller angst, at de ikke kan fungere ordentligt i situationen.

stress2

Hvordan kan hypnose hjælpe mod stress og angst?

Hypnose anvendes ofte til at behandle både stress og angst, og har igennem tiden vist sig at være en effektiv behandlingsmetode.

Som det ses med hypnose mod angst, hypnose mod impotens, eller ved behandling af stress, er sindet påvirket til at tænke anderledes i forhold til disse psykologiske faktorer. Din frygt, angst eller den stress, du oplever i din hverdag eller ved bestemte aktiviteter og steder, er ofte tanker eller reaktioner, som gør skade mere end de gavner. Denne teurapeutiske process hjælper dig til at ændre på de tanker, der opstår i forbindelse med fx. eksamener, rygning og vægttab – hvorfor der også ses mange eksempler på hypnose mod eksamensangst og hypnose mod rygestop i København.

Der findes mange forskellige lægemidler, der hjælper dig med at få det bedre. Beroligende piller eller andre former for medikamenter ses ofte i forbindelse med behandling af depression, eller i forbindelse med en eksamenssituation, hvor du måske har været nødsaget til at tage beroligende medicin for at lindre din præstationsangst. Med hypnose i København kan du lindre disse psykologiske symptomer uden brug af medikamenter, og få gennemarbejdet dine interne stridigheder effektivt. Uanset om du finder en hypnotisør i København, Odense eller Århus kan du være sikker på, at de alle har en relevant hypnose uddannelse, så de kan udføre deres arbejde professionelt og under rolige og trygge rammer. Med en hypnose uddannelse i København kan en hypnotisør være med til at bidrage til, at dine underliggende tanker bag den frygt, angst eller stress, som du gennemlever, mindskes eller helt ændres.

At erkende og forstå dit problem
At anvende hypnose mod stress, depression eller angst kan være en effektiv form for terapi. Dog er det vigtigt, at du erkender og forstår dit problem – både hvad det drejer sig om og hvordan du reagerer i den pågældende situation, men også i forhold til hvilke tanker, du gør dig omkring en pågældende situation.

Derudover er det nødvendigt at vide præcis, hvad dit problem er, hvorfor den opstår og hvor den eventuelt stammer fra. Først efter disse overvejelser kan du undersøge muligheden for hypnoterapi nærmere for at se, hvad du kan forvente af denne behandlingsmetode.

New-you

Vester Voldgade 86 1. sal
1552 København V

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *