Derfor du bør praktisere yoga

Yoga er en gammel og traditionel praksis, som kan være fysisk hård og afslappende på samme tid. Med yoga kan du stræbe efter en øget selvbevidsthed – både på et fysisk niveau, men også på den psykiske plan. Lider du eksempelvis af kroniske smerter, amd øjensygdom eller lignende smerter og gener, kan yoga være et nyttigt værktøj til aktivt at håndtere netop disse. Undersøgelser viser også, at yoga øger ens evne til at håndtere ens kropstemperatur, hjerteslag, blodtryk og åndedræt. Yoga er derfor en helt utrolig måde at holde sig sund og rask på.

yoga

Sammenlignet med genoptræning i København indeholder yoga fysiske øvelser, vejrtrækningsteknikker og meditation, som sikrer en lindring mod stress og større fleksibilitet. Yoga kan derfor hjælpe dig med at forbinde din krop, sind og sjæl og dermed give dig ro i tilværelsen ovenpå en hektisk arbejdsuge.

  • Yoga er en sikker træningsform

Med en fysioterapet i Farum kan du dyrke yoga regelmæssigt, da dette både er en god og sikker træningsform. Yoga er særligt godt for dem med specifikke rygproblemer eller lignende kroniske sygdomme. Dog er det tilrådeligt at tale med en læge eller fysioterapeut før man starter.

Yoga er en afslappende, dynamisk og videnskabelig træningsform, som kan dyrkes efter manges henseender og i alle aldre. Uanset om du ønsker at mindske dine smerter, eller forbedre dit åndedræt, kan du med yoga i forbindelse med fysioterapi i Farum få dækket dine behov.

  • Yoga lindrer stress

Der er mange måder at lindre stress på. Med akupunktur i Farum eller med fysiurgisk massage i København kan du blive hjulpet på vej til en mindre hektisk hverdag. Ved at praktisere forskellige yogastillinger mindsker du stress, smerter, gigt, forhøjet blodtryk og andre fysiologiske eller psykologiske faktorer. Mange har sågar overvundet deres kroniske smerter ved at praktisere yoga regelmæssigt, og har som følge af dette kunne træde tilbage til deres normale liv indenfor ganske kort tid.

At praktisere yoga som følge af stress er derfor også et af de vigtigste fordele, du kan forvente.

  • Yoga øger kroppens styrke og fleksibilitet

På en sportsmassør uddannelse kan man næsten ikke undgå at kende til eller høre om fordelene ved yoga og de forskellige yogastillinger, og hvordan disse kan hjælpe med at øge kroppens styrke samt lindre eventuelle muskelspændinger. Sideløbende med din genoptræning i København kan du eksempelvis med diverse yogaøvelser engagere alle store muskelgrupper i kroppen og dermed øge din styrke og fleksibilitet.

Sport og sundhedscenter
Rugmarken 23 C
3520 Farum
Tlf. 70 88 44 54

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *