Kan hypnose hjælpe mod angst?

For nogle, er angst en daglig tilbagevendende tilstand, som gør det vanskeligt at fungere i en normal hverdag. Der er forskel på en normal bekymring og angst. Angsten kan udspringe af mange forskellige situationer, men det er ikke muligt for personen bare at “holde op” med at være angst eller bekymre sig. Til tider kan tilstanden udvikle sig til et decideret angstanfald.  Dette kan være meget traumatisk og får nogle til helt at undgå det, som gør dem angste. Opstår problemet eksempelvis ved udsættelse for sociale situationer, trafikerede veje eller ens egen økonomi kan det være meget problematisk. Bliver tilstanden så slem, at den ikke kan undgås tyer nogle til alkohol eller stoffer for at få umiddelbar lindring.

hyp 2

For at finde en mere stabil løsning kan det være godt at indse, at der ikke er noget galt med at bekymre sig. Det er en del af en normal hverdag at overveje, udfordre og stille spørgsmålstegn ved ting der sker omkring én i hverdagen. Det, der er det egentlige problem er hvorledes man håndterer disse bekymringer. Hypnose kan hjælpe på angst ved at ændre den måde du tænker på, og håndterer bekymringer, stress og stærke følelser. Disse bliver kun til angst, hvis de bliver anvendt forkert.

Det første skrift i angsthypnosen er, at finde et roligt sted hvor du føler dig sikker. Når du begynder at føle dig afslappet, kan du begynde at give din underbevidste hjerne de forslag som er givet i dit manuskript, ved at tænke på dem. Enhver god bog eller ebog om selvhypnose vil indeholde guidelines til hvordan du håndterer lige netop din situation. Forslagene skal gentages hver dag for at have størst effekt.

Præmissen for din angst eller depression har sit udspring og tjener sin opretholdelse i din psykologi, samt i personlige og sociale omstændigheder. Angsthypnosen tager hensyn til disse aspekter når den arbejder mod at løse dit problem. Først når balance i alle forhold er opnået vil du være i stand til at leve et positivt og virkeligt sundt liv.

Hypnose mod angst foregår i dit hoved. Det introducerer eller fjerner ikke noget fra din krop. Der er ikke en kemisk grund til, at du har angst og løsningen er ligeledes heller ikke kemisk.

Fredholm Hypnose
Prinsessegade 9
1442 København K
Tlf: 24 24 28 12

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *