Hvem kan modtage kranio sakral terapi?

Kranio sakral terapi er en behandling, der foretages både ved fysiske og psykiske skader. Dette indebærer blandt andet ryg- og nakkeproblemer, stress, spændinger i kroppen, piskesmæld og hjernerystelse.

Hvis man kigger lige præcis på hjernerystelse, er denne form for behandling og terapi en af de mest optimale at få foretaget, da en hjernerystelse faktisk er en tilstand, der påvirker hele kroppen. Når man bliver udsat for en hjernerystelse, går kroppen nemlig i en choktilstand, der gør, at man skal have hvile og behandling både i hovedet og i kroppen.

Har man påtaget sig en hjernerystelse, bliver man af lægen bedt om at forholde sig i ro, og sørge for at blive vækket en gang i timen, hvor man skal svare på, hvem man er, hvilken dag det er, og hvor man er henne. Kan man ikke svare på disse tre ting, skal man omgående kontakte en læge, da hjernerystelsen måske viser sig at være værre end først antaget, og kan muligvis have katastrofale følger.

Man kan få lavet en professionel kranio sakral terapi til små børn, hvilket i deres tilfælde klart vil være fordelagtigt at gøre, da det kan være svært at holde børn i ro, og det er ikke sikkert, de med garanti kan fortælle, hvordan de har det. På denne måde afhjælper man også de risici, der er for eftervirkninger på forhånd.

Denne form for terapi er ikke kun noget, man kan få foretaget på små børn – det er en behandling, man kan få lavet i alle aldre, og det er som beskrevet en behandling, der afhjælper flere forskellige ting. Man kan få foretaget kvalitets kranio sakral terapi i Nordsjælland, og skulle man døje med en af de ovenstående skavanker, skal man blot ringe og bestille en tid.

Har man andre former for enten fysiske eller psykiske lidelser, kan man også sagtens ringe og forhøre sig, om dette er noget, kranio sakral terapi kan afhjælpe på – det er i hvert fald forsøget værd!

Det man skal huske på, hvis man vil have denne behandling, er, at det er med at komme i gang hurtigst muligt. Jo før man starter, jo hurtigere er man færdig og ovenpå igen. Hvis man starter behandlingen med det samme, er der også mindre risiko for at påtage sig eftervirkninger eller følgesygdomme.

Karin Sulsbrück

Stengade 41b, 2 sal

3000 Helsingør

26 12 46 66

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *