Fordele ved at få massage som gravid

Massage er godt for begge køn i alle aldre. Der er dog nogle grupper, som særligt har glæde af massagens fordele – eksempelvis gravide. Massage hjælper kroppen til at sætte gang i blodcirkulationen, så affaldsstofferne hurtigere forlader kroppen. Det kan blandt andet afhjælpe den væske i benene og fødderne, som mange gravide oplever. Ømhed i baller, lænd, skuldre og nakke er også problemer, som de fleste gravide døjer med. Under en graviditet gennemgår kroppen en stor forandring, og du kan gøre denne proces mere bekvem ved at få den populære gravid massage, som mange gravide allerede har nydt glæde af. Læs med her, hvis du vil lære mere om, hvad en massage til gravide indebærer.

Vær tryg til en professionel behandling i behagelige omgivelser
Alle gravide værner om deres ufødte barn. De vil derfor ikke udsætte maven for det mindste, som kan være skadeligt for barnet. Dette er selvfølgelig også altafgørende, og af den grund bør alle gravide få massage på en brik, som støtter maven og barmen. Dette har til formål, at du – som kommende mor – er fuldt afslappet under massagen. Således får du både gavnet din mentale sundhed såvel som en fysiske sundhed. Massagesessionerne giver dig nemlig en mulighed for at slippe helt af og glemme alle de forberedelser, som hører til at være gravid. Samtidigt vil den graviditetsspecialiserede massør gennemarbejde de områder i kroppen, hvor du har spændinger. For hver massagegang vil din krop gradvist blive mere løsnet, så du kommer lettere igennem din graviditet grundet de færre smerter. Du vil samtidigt blive mere opmærksom på hvilke områder af din krop, som har særlig behov for at blive stimuleret. Du vil således opnå et større forståelse for din krop, hvilket kan hjælpe dig med at forberede dig til den kommende fødsel. Således kan massagesessioner også fungere som fødselsforberedelse.

Tag din veninde, mand eller kæreste med til massage
Som gravid har du uden tvivl godt af at få massage, men det har alle andre jo også. Du kan derfor gøre din gravidmassage til en fast aftale med din veninde, mand eller kæreste, som kan få massage samtidigt med dig. I vil således begge få en massage, som er tilpasset særligt til jeres individuelle forudsætninger. Det er muligt at finde massageklinikker, som tilbyder specialiseret massage for 2 flere steder i landet. Så kan du få en særlig tilrettelagt gravidmassage, hvor eksempelvis din mand kan få en sportsmassage samtidigt. Det er fuldstændig op til jer, om massagen skal være én gang eller, om I vil have en fast aftale. Det anbefales dog, at du gennem hele graviditeten får massage regelmæssigt, da det giver mest effekt.
Ezanza massage
Nørregade 22, 1.sal
1165 København K
30 50 80 80

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *