Hvad er ReLEx SMILE?

ReLex SMILE

ReLEx SMILE er en nyudviklet behandlingsmetode til øjenproblemer, som gennem både laser og linsekirurgi er i stand til at genskabe et fuldt syn for dine øjne.

Hvem kan få gavn af ReLEx SMILE?

Personer med øjenproblemer i form af nærsynethed og bygningsfejl kan med den nye behandlingsmetode ReLEx SMILE blive fri for at bruge kontaktlinser og briller. Her er der både tale om behandling af personer, som har synsforstyrrelser i mild og høj grad. Personer som også lider af andre øjensygdomme, kan få kombineret ReLEx SMILE-behandling med andre behandlingsmetoder for at opnå et bedre resultat.

Hvad er fordelene ved ReLEx SMILE?

Der udvikles konstant nye behandlingsmetoder inden for øjensygdomme og alle andre sygdomme med henblik på at øge komforten samt mindske indgrebet for dig som patient. Et så lille indgreb som muligt gør det lettere at komme sig oven på behandlingen, så risikoen for komplikationer mindskes mest muligt, hvilket øger trygheden for dig som patient. Nye behandlingsmetoder bliver af den grund kun godkendt, hvis de er endnu bedre end de forrige metoder, og således kan sikre en endnu højere succesrate. Du kan derfor være helt rolig og tryg ved at sige ja tak til den nye behandling med ReLEx SMILE. Foruden forbedring af dit syn er behandlingen også i stand til at mindske tørhed i dine øjne, hvilket blandt andet reducerer risikoen for infektioner.

Hvor tilbydes ReLEx SMILE?

Det er endnu ikke alle øjenlæger i landet, som er i stand til at tilbyde ReLEx SMILE-behandlingen, men hos den anerkendte øjenlæge fra København tilbydes denne behandling blandt andre populære metoder. Det er desuden også den øjenlæge, som endnu har den største erfaring med den nye behandlingsmetode i Danmark.

Hvor hurtigt virker behandlingen?

Hos øjenlægen skal der først foretages en forundersøgelse af dine øjne for at få en status på dine øjnes tilstand her og nu. Dine øjnes sygdomshistorie skal også inddrages for at undersøge årsagen til dit nedsatte syn. Forundersøgelsen har samtidig til formål at sikre, at ReLEx SMILE-behandlingen er den rette for dit behov eller om den eventuelt skal kombineres eller suppleres med andre behandlinger. Der vil herefter aftales en dag for selve indgrebet, som hurtigt er overstået (på maksimalt én time alt i alt). Dine øjne skal efterfølgende have noget tid til at vænne sig til ændringen samtidigt med, at den fulde effekt gradvist fremkommer. Gennem tre efterkontroller vil der løbende blive holdt øje med effekten fra behandlingen. Mindskelsen af risiko for komplikationer gør også, at dine øjne hurtigt heler uden problemer. En behandling med ReLEx SMILE betyder derfor, at du hurtigt kan fortsætte hverdagens gøremål uden for mange sygedage.

Øjenlægernes Center
Hans Edvard Teglers Vej 9
2920 Charlottenlund
44 44 40 40

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *