Sådan foregår en aflivning

Aflivning af hund

Hunden er menneskets bedste ven. Et gammelt ordsprog som mange vil mene er rigtigt. Men spørger du en katteejer, vil denne helt sikket sige, at det er katten der er menneskets bedste ven, ligeså hvis du spørger en kaninejer, marsvinsejer og så videre. Alle der ejer et kæledyr, vil med sikkerhed sige, at det er deres bedste ven, hvilket er meget forståeligt, da man knytter sig rigtig meget til sit kæledyr. Det er dem, der tager imod dig, når du kommer hjem, og dem som siger farvel til dig om morgenen, når du tager på arbejde eller i skole. De bliver en stor del af hverdagen, og det bliver lige pludselig svært at forestille sig hverdagen uden dem. Men desværre lever de højtelskede firbenede ikke lige så længe som mennesker, hvor gerne man så end ville det!

Er du begyndt at lægge mærke til den gamle hanhund sover meget længere end normalt, vil den ikke rigtig spise eller drikke længere, har den mistet det gode humør, eller kan du ikke rigtig få den med ud at gå tur, kan dette desværre være et tegn på, at den skal et smut forbi en erfaren og garvet dyrlæge i Glostrup. Er din hund angst for dyrlægen, eller har du problemer med at få transporteret din hund hen til dyrlægen, findes der heldigvis et alternativ til et besøg på klinikken. Nogle dyrlæger vælger nemlig at yde den service, at tage på hjemmebesøg, hvor de vil foretage en fredfyldt og uforstyrret aflivning af hunden, så den er i sine sædvanlige og trygge rammer, sammen med de mennesker den holder af og som forkæler den.

Uanset om man vælger at være på dyreklinikken eller i eget hjem, er det dog altid tilladt at være til stede under aflivningen, hvis man har brug for dette, så man får sagt farvel til sit elskede kæledyr. Dog er der nogle der foretrækker, ikke at være til stede når det sker – sådan er man forskellige. Men dyrlægerne tager det meget seriøst med hvordan man har det som dyreejer, da de selvfølgelig har en god forståelse for, hvor stor betydning kæledyr har i hverdagen. Husk dog på, dyr kan ikke snakke, og kan nogle gange have svært ved at fortælle, hvis de har ondt – så vær opmærksom på deres signaler, og tag heller en gang for meget til dyrlægen end en gang for lidt.

VALBY DYREKLINIK
Vigerslevvej 132
Valby 2500
36 30 10 30

HJØRNEGÅRDENS DYREKLINIK
Kastrupvej 243
Kastrup 2770
36 30 10 30

BIRKERØD DYREKLINIK
Hovedgaden 25
Birkerød 3460
36 30 10 30

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *