Tre behandlinger der kan forynge dit udseende

forynge udseende

Det er muligt at forynge udseendet gennem kosmetiske behandlinger. Udvalget af kosmetiske behandlinger er stort, og størrelsen af selve behandlingerne varierer. Den gyldne middelvej må være at finde effektive behandlingsmetoder, som stadig er skånsomme og ikke medfører bivirkninger og risici. Der er særligt tre behandlingstyper, som både kan få dig til at se og føle dig ung igen uden at der er behov for store behandlinger gennem kirurgi. Med den store teknologiske udvikling er det i dag muligt at få et utal af behandlinger, som skånsomt og effektivt behandler kosmetiske problemer og skaber det ønskede udseende.

Få ung hud med hudbehandlinger

Med hudbehandlinger er det muligt at få huden til at se ung og frisk ud igen. Det er muligt at slippe af med rander og rynker i ansigtet med det effektive botox og restylane, som kan udglatte huden, så ansigtet får et løft. Det vil på den måde være muligt at fjerne aldringstegn fra ansigtet. Det er også muligt at få resten af kroppens hud pæn igen ved eksempelvis at fjerne appelsinhud gennem chokbølger, som vil øge blodcirkulationen, hvilket vil medføre en strammere og mere ungdommelig hud uden appelsinhud. Denne teknik kan også bruges til at stramme huden på overarmene, så det slappe og løse hud under overarmen kan fjernes.

Laserbehandlinger

Mange hudbehandlinger kan også udføres gennem forskellige typer af laserbehandlinger. Her er det især muligt at fjerne uregelmæssigheder fra huden, så pigmenteringer, modermærker og ar kan fjernes. Med laser er det muligt at få huden til at danne nye hudlag uden ar, så en udglattende acne ar behandling kan på den måde gøre huden glat igen. Strækmærker og karsprængninger i huden kan også fjernes gennem laserbehandlinger. Det er ikke kun huden, som har glæde af laser, da det også er muligt at fjerne fedtophobninger fra eksempelvis halsen, så det er muligt at slippe af med dobbelthagen. Løs hud under hagen opstår ofte med alderen, så det vil i høj grad forynge udseendet at blive fri for det.

Fedtsugning

Overvægt er sjældent ønskværdigt uanset alder. Der er tendens til vægtøgning med alderen, hvilket kan være svært at slippe af med igen. Der skal selvfølgelige foretages livsstilsændringer for at opnå et holdbart resultat, men det er muligt at opnå et godt resultatet gennem fedtsugning uden kirurgi. Der benyttes i dag blandt andet vandstråler og laser til at få løsnet fedtet, hvorefter det er lettere selv få det fjernet fra kroppen gennem sund kost og motion.

Fokus på skånsomme behandlinger

Den ultimative fordel ved at vælge ikke-kirurgiske behandlinger er, at behandlingerne er langt mere skånsomme mod kroppen. Behandlingerne er i stand til at aktivere forskellige systemer i kroppen, så det er muligt for kroppen selv at skabe de positive forandringer. Der bør af den grund vælges blandt de skånsomme behandlinger, som kan forynge udseendet.

BOOK KONSULTATION

Regenclinic

Palægade 7

København K 1261

60126137

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *