Category Archives: Massagepude

Undgå smerter og ømhed i nakke og skuldre med massagepude

massagepude

Du kender sikkert til problemer med nakke og skuldre. Med vores moderne livsstil, hvor computerarbejde for de fleste er en central del af jobbet og det vigtigste redskab til at udføre arbejdsopgaver, kan der nemt opstå muskelspændinger i ryg og nakke. Det er som regel ubehageligt, men kan også gå hen og blive decideret smertefuldt, hvis problemet med spændingerne fortsætter. En ting er at forsøge sig med fornuftige og sunde arbejdsstillinger, men det er for de fleste umuligt helt at styre udenom skrivebordsarbejde og arbejdsstillinger, der belaster ryg, skuldre og nakke.

En fastlåst arbejdsstilling er den helt store synder, og er skaden først sket, er det ikke nok at ændre på sin arbejdsstilling. Hvis du har fået smerter i skuldre, lænd eller nakke, skal det løses, så du kan få det bedre.

Massagepude til nakke og skuldre

En god løsning kan være en massagepude. Hvor massagestole er effektive, men ikke særlig fleksible, kan en massagepude være en ret praktisk løsning. En massagepude er fleksibel, fordi den er så transportabel og let kan bringes med rundt. Det er noget, du både kan nyde godt af derhjemme og på arbejdet. En massagepude kan placeres, så den masserer nakke og skuldre, også mens du arbejder. Selvfølgelig er det ikke nok med en massagepude. Den hjælper dig til at undgå, at problemet bliver værre, og samtidig er den med til at afhjælpe ømhed og lindre smerter. Du bør blot huske på, at den ikke kan stå alene, for en massagepude lindrer generne ved skuldre- og nakkeproblemer, men den løser dem ikke.

Træning og gode arbejdsstillinger

Det, der virkelig kan gøre en forskel, så snart du har fået lindret de værste gener, er en ændring af de betingelser, der gav dig problemet i første omgang. Det vil sige, at du bør undersøge, hvorfor du fik ondt. Skyldes det dårlig arbejdsstilling, svage muskler eller en kombination af begge dele? Så snart du ved det, kan du ændre på årsagen til dine gener og smerter. I mange tilfælde kan ændringer af højden på din stol og arbejdsbord gøre en stor forskel. Det samme gælder træning, der kan gøre underværker for at styrke din krop og derved gøre din krop mindre modtagelig over for belastninger.

Plejeseng til en bedre nattesøvn

For mange ældre mennesker, kan en plejeseng af høj kvalitet i dag også hjælpe den ældre, der lider af ømhed eller smerter i led og muskler. Plejesenge er i dag lavet med madrasser af høj kvalitet, der sikrer komfort hele natten. Desuden behøver plejesenge ikke at være store eller lede tankerne mod hospitalssenge, da de i dag laves diskrete og i god kvalitet.

Care & Relax
BordingLund 1
7441 Bording
97 14 59 53