Category Archives: Massage

Fordele ved at få massage som gravid

Massage er godt for begge køn i alle aldre. Der er dog nogle grupper, som særligt har glæde af massagens fordele – eksempelvis gravide. Massage hjælper kroppen til at sætte gang i blodcirkulationen, så affaldsstofferne hurtigere forlader kroppen. Det kan blandt andet afhjælpe den væske i benene og fødderne, som mange gravide oplever. Ømhed i baller, lænd, skuldre og nakke er også problemer, som de fleste gravide døjer med. Under en graviditet gennemgår kroppen en stor forandring, og du kan gøre denne proces mere bekvem ved at få den populære gravid massage, som mange gravide allerede har nydt glæde af. Læs med her, hvis du vil lære mere om, hvad en massage til gravide indebærer.

Vær tryg til en professionel behandling i behagelige omgivelser
Alle gravide værner om deres ufødte barn. De vil derfor ikke udsætte maven for det mindste, som kan være skadeligt for barnet. Dette er selvfølgelig også altafgørende, og af den grund bør alle gravide få massage på en brik, som støtter maven og barmen. Dette har til formål, at du – som kommende mor – er fuldt afslappet under massagen. Således får du både gavnet din mentale sundhed såvel som en fysiske sundhed. Massagesessionerne giver dig nemlig en mulighed for at slippe helt af og glemme alle de forberedelser, som hører til at være gravid. Samtidigt vil den graviditetsspecialiserede massør gennemarbejde de områder i kroppen, hvor du har spændinger. For hver massagegang vil din krop gradvist blive mere løsnet, så du kommer lettere igennem din graviditet grundet de færre smerter. Du vil samtidigt blive mere opmærksom på hvilke områder af din krop, som har særlig behov for at blive stimuleret. Du vil således opnå et større forståelse for din krop, hvilket kan hjælpe dig med at forberede dig til den kommende fødsel. Således kan massagesessioner også fungere som fødselsforberedelse.

Tag din veninde, mand eller kæreste med til massage
Som gravid har du uden tvivl godt af at få massage, men det har alle andre jo også. Du kan derfor gøre din gravidmassage til en fast aftale med din veninde, mand eller kæreste, som kan få massage samtidigt med dig. I vil således begge få en massage, som er tilpasset særligt til jeres individuelle forudsætninger. Det er muligt at finde massageklinikker, som tilbyder specialiseret massage for 2 flere steder i landet. Så kan du få en særlig tilrettelagt gravidmassage, hvor eksempelvis din mand kan få en sportsmassage samtidigt. Det er fuldstændig op til jer, om massagen skal være én gang eller, om I vil have en fast aftale. Det anbefales dog, at du gennem hele graviditeten får massage regelmæssigt, da det giver mest effekt.
Ezanza massage
Nørregade 22, 1.sal
1165 København K
30 50 80 80

Undgå smerter og ømhed i nakke og skuldre med massagepude

massagepude

Du kender sikkert til problemer med nakke og skuldre. Med vores moderne livsstil, hvor computerarbejde for de fleste er en central del af jobbet og det vigtigste redskab til at udføre arbejdsopgaver, kan der nemt opstå muskelspændinger i ryg og nakke. Det er som regel ubehageligt, men kan også gå hen og blive decideret smertefuldt, hvis problemet med spændingerne fortsætter. En ting er at forsøge sig med fornuftige og sunde arbejdsstillinger, men det er for de fleste umuligt helt at styre udenom skrivebordsarbejde og arbejdsstillinger, der belaster ryg, skuldre og nakke.

En fastlåst arbejdsstilling er den helt store synder, og er skaden først sket, er det ikke nok at ændre på sin arbejdsstilling. Hvis du har fået smerter i skuldre, lænd eller nakke, skal det løses, så du kan få det bedre.

Massagepude til nakke og skuldre

En god løsning kan være en massagepude. Hvor massagestole er effektive, men ikke særlig fleksible, kan en massagepude være en ret praktisk løsning. En massagepude er fleksibel, fordi den er så transportabel og let kan bringes med rundt. Det er noget, du både kan nyde godt af derhjemme og på arbejdet. En massagepude kan placeres, så den masserer nakke og skuldre, også mens du arbejder. Selvfølgelig er det ikke nok med en massagepude. Den hjælper dig til at undgå, at problemet bliver værre, og samtidig er den med til at afhjælpe ømhed og lindre smerter. Du bør blot huske på, at den ikke kan stå alene, for en massagepude lindrer generne ved skuldre- og nakkeproblemer, men den løser dem ikke.

Træning og gode arbejdsstillinger

Det, der virkelig kan gøre en forskel, så snart du har fået lindret de værste gener, er en ændring af de betingelser, der gav dig problemet i første omgang. Det vil sige, at du bør undersøge, hvorfor du fik ondt. Skyldes det dårlig arbejdsstilling, svage muskler eller en kombination af begge dele? Så snart du ved det, kan du ændre på årsagen til dine gener og smerter. I mange tilfælde kan ændringer af højden på din stol og arbejdsbord gøre en stor forskel. Det samme gælder træning, der kan gøre underværker for at styrke din krop og derved gøre din krop mindre modtagelig over for belastninger.

Plejeseng til en bedre nattesøvn

For mange ældre mennesker, kan en plejeseng af høj kvalitet i dag også hjælpe den ældre, der lider af ømhed eller smerter i led og muskler. Plejesenge er i dag lavet med madrasser af høj kvalitet, der sikrer komfort hele natten. Desuden behøver plejesenge ikke at være store eller lede tankerne mod hospitalssenge, da de i dag laves diskrete og i god kvalitet.

Care & Relax
BordingLund 1
7441 Bording
97 14 59 53