Category Archives: Følelser

Sådan får du flad mave på rekordtid

Det er altså sjovere at gå langs stranden i badetøj, hvis der ikke buler alt for meget ud foran – sådan har de fleste det i hvertfald. Heldigvis er maven et af de steder, hvor du allerhurtigst kan tabe dig, siger flere eksperter! Nedenunder kan du få gode råd til, hvordan du kan få en flad mave! Og dertil vil du kunne sige til dine venner: sådan får du en flad mave 

 

Slankere på en uge

Fedt ender på maven af to grunde: man stresser for meget og spiser for meget. Brød og sukker ryger direkte på maven, men den gode nyhed er, at hvis du ændrer din kost, vil du allerede se resultater efter blot en uge! Masser af grønt og masser af protein vil samtidig gøre processen hurtigere! Især grønne grøntsager er gode, fordi de bliver fordøjet hurtigt og derfor ikke fylder i og på maven. 

 

Spis morgenmad som en hulemand

Den perfekte morgenmad er et stykke kylling, en håndfuld nødder og nogle bær. Det lyder overdrevet, men efter et par gange synes man ikke det er så underligt længere – det mætter længe og giver kroppen alt, hvad den har brug for. 

 

Bliv klar til sommeren nu

Et godt og effektivt slanketip er at tage fem dage, hvor du kun spiser ting, der ligger let i maven. Det vil sige æg, fisk, lidt kylling og massere af grøntsager. Hold dig for frugt i de fem dage, da de kan puste maven op. Efter de dage kan højt sandsynligt se markante resultater! 

 

Spis regelmæssigt

Jo mere regelmæssigt, jo bedre. Hvis du vænner kroppen til, at den får mad regelmæssigt falder blodsukkeret ikke og dertil vil vi heller ikke komme til at spise os overmætte og få et ædeflip sidst på dagen. 

 

Stress af og få en pænere mave

Langvarrig stress kan hurtigt ses på maven. Altså den slags stress, hvor du konsekvent går i seng kl 1, aldrig sover otte timer og holder dig kørende på kaffe, kaffe og lidt mere kaffe. 

Ligesom kroppen ikke bryder sig om uregelmæssige måltider, er dens forsvar mod stress også at øge produktion af kortisol. Så hvis du er slank på hele kroppen, men har for meget fedt på maven, skal du starte med at kigge på din livsstil og dine søvnvaner – og måske slappe lidt mere af generelt.  

Vægttabsninja

Annebergvej 41

9000 Aalborg

31 21 07 42

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Udviklingsterapi – til når livet er svært

Udviklingsterapi

Nogle gange er livet svært. Livet kan byde på mange kriser som fx sygdom, dødsfald eller skilsmisse, og det kan være svært at tumle med alene. For nogle mennesker kan der være noget, der vælter læsset og baner vejen for angst eller depression. Alle mennesker kommer ud for svære perioder i deres liv, og det er ikke altid noget, der kan tackles på egen hånd. Hvis man har brug for personlig udvikling i svære perioder af sit liv, eller simpelthen synes, at ens liv er gået i stå eller bevæger sig i den forkerte retning, kan terapi være en mulighed.

Tal om de svære følelser

Terapeuten kan fungere som den tætte fortrolige, som du kan gå til med svære følelser og situationer. Samtaleterapi hjælper med at lukke op for de svære følelser og blive opmærksom på dem. De kan ofte manifestere sig i form af fysiske fornemmelser, som man sammen med terapeuten kan undersøge nærmere. Ofte vil kroppen reagere fysisk, når det handler om at åbne op for svære og smertefulde emner over for et andet menneske. Når man går ind i en undersøgelse af, hvordan krop og psyke egentlig har det, kan det bevidstgøre svære tanker og følelser og gøre det muligt at vælge andre veje i livet og andre handlemønstre.

Arbejde med relationer

I terapien vil man som regel arbejde med de relationer, patienten befinder sig i eller tidligere har befundet sig i. Kontakten til andre mennesker er vigtig for vores udvikling og vores nærmeste relationer er noget af det vigtigste for os, hvad enten vi vil det eller ej. Derfor kan terapien være en god mulighed for at få hjælp til at forstå vores relationer til familien og nuværende eller tidligere partnere. Disse relationer er nemlig afgørende for vores identitet og selvforståelse, og dermed for vores følelsesmæssige udvikling.

Når livet er svært

Det kan være svært at finde mening med tilværelsen, når man kommer ud for en alvorlig krise. Her kan terapi hjælpe til at finde ny forståelse og se nye sammenhænge. På den måde kan man få hjælp til at håndtere sine udfordringer og finde mening med livet igen. En af de værste kriser, som rammer mange, er krise i parforholdet. Mange mennesker bliver skilt i dag, men det er muligt at sætte ind med en forebyggende indsats, som i flere tilfælde har vist sig at kunne redde forholdet. Flere og flere søger parterapi i Holte, Gentofte og Hellerup, og også i Nordsjælland er parterapi populært, fordi forholdet til vores partner er noget af det vigtigste i vores liv.

 

Attemosegaard Terapi / Marie Ussing

Attemosevej 93

2840 Holte

40 82 15 02