Category Archives: træningsprogram

Sådan får du flad mave på rekordtid

Det er altså sjovere at gå langs stranden i badetøj, hvis der ikke buler alt for meget ud foran – sådan har de fleste det i hvertfald. Heldigvis er maven et af de steder, hvor du allerhurtigst kan tabe dig, siger flere eksperter! Nedenunder kan du få gode råd til, hvordan du kan få en flad mave! Og dertil vil du kunne sige til dine venner: sådan får du en flad mave 

 

Slankere på en uge

Fedt ender på maven af to grunde: man stresser for meget og spiser for meget. Brød og sukker ryger direkte på maven, men den gode nyhed er, at hvis du ændrer din kost, vil du allerede se resultater efter blot en uge! Masser af grønt og masser af protein vil samtidig gøre processen hurtigere! Især grønne grøntsager er gode, fordi de bliver fordøjet hurtigt og derfor ikke fylder i og på maven. 

 

Spis morgenmad som en hulemand

Den perfekte morgenmad er et stykke kylling, en håndfuld nødder og nogle bær. Det lyder overdrevet, men efter et par gange synes man ikke det er så underligt længere – det mætter længe og giver kroppen alt, hvad den har brug for. 

 

Bliv klar til sommeren nu

Et godt og effektivt slanketip er at tage fem dage, hvor du kun spiser ting, der ligger let i maven. Det vil sige æg, fisk, lidt kylling og massere af grøntsager. Hold dig for frugt i de fem dage, da de kan puste maven op. Efter de dage kan højt sandsynligt se markante resultater! 

 

Spis regelmæssigt

Jo mere regelmæssigt, jo bedre. Hvis du vænner kroppen til, at den får mad regelmæssigt falder blodsukkeret ikke og dertil vil vi heller ikke komme til at spise os overmætte og få et ædeflip sidst på dagen. 

 

Stress af og få en pænere mave

Langvarrig stress kan hurtigt ses på maven. Altså den slags stress, hvor du konsekvent går i seng kl 1, aldrig sover otte timer og holder dig kørende på kaffe, kaffe og lidt mere kaffe. 

Ligesom kroppen ikke bryder sig om uregelmæssige måltider, er dens forsvar mod stress også at øge produktion af kortisol. Så hvis du er slank på hele kroppen, men har for meget fedt på maven, skal du starte med at kigge på din livsstil og dine søvnvaner – og måske slappe lidt mere af generelt.  

Vægttabsninja

Annebergvej 41

9000 Aalborg

31 21 07 42

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 fordele ved holdtræning i Ballerup

Du har besluttet dig for at starte på et helt nyt træningsprogram, og det skal du have ros for! Hvad er din plan, og skal træningsprogrammet udføres alene eller vil du deltage på hold? Denne beslutning vil i høj grad afhænge af dine personlige mål, din måde at træne på og dine præferencer. Holdtræning har dog mange fordele sammenlignet med traditionel træning, som er værd at se nærmere på.

Instruktion

Når du for første gang skal starte på et træningsprogram, har du måske en idé om, hvad der skal gøres for at gennemføre det. Du kaster dig selv ud i programmet, som du måske fandt i det seneste fitnessmagasin, eller mens du var online uden garanti for, at det træningsprogram, som du sidder med, er den bedste løsning for dig. Selvom der er mange detaljerede instruktioner ved hver øvelse, så du kan sikre, at du udfører hver øvelse korrekt, kan holdtræning hos en fysioterapeut i Ballerup eller omegn være en god måde at starte på. Med holdtræning er det normalt en uddannet træner, fitnessinstruktør eller fysioterapeut, som kender den korrekte form af enhver øvelse og dermed kan undervise alle før den enkelte øvelse udføres. Ved at deltage til holdtræning som en del af dit træningsprogram kan du undgå unødige skader og samtidig få tips til, hvordan du kan tilpasse den enkelte øvelse i forhold til dit niveau.

holdtræning

Variation

Et hold består typisk af folk i alle former og størrelser. De kan variere i størrelse fra en gruppe på to eller tre til større grupper ledet af en instruktør eller personlig træner. I takt med at man finder ud af mere og mere med hensyn til kost og træning, kommer der også hele tiden nye typer af hold. Du kan med fordel finde et bootcamp, holdtræning i dans, yoga eller lignende i dit område – ligesom at der også findes holdtræning kun for ældre, børn og atletisk ydeevne. Mange fitnesscentre og fysioterapeuter tilbyder holdtræning i forskellige sportsgrene og i forskellige lokationer. Du kan eksempelvis gå til holdsvømning hos en fysioterapeut i Ballerup eller deltage i udendørstræning, hvis dette er at foretrække.

Sjovt og hårdt

Det skal selvfølgelig være tilpas hårdt for, at dit træningsprogram giver pote og hvis du virkelig ønsker at se alvorlige resultater. Men dette er ikke ensbetydende med, at du ikke må have det sjovt med det du laver. Med holdtræning kan du altid hive dine venner med dig. Mange langsigtede venskaber er blevet til som følge af holdtræning, fordi man er velvidende om, at der er andre, der måske er på samme niveau og som derfor vil støtte dig og hinanden undervejs holdtræningen. Med en træningsmakker vil du også blive hjulpet på vej med at holde dig selv i gang og dermed nå dit personlige mål. – Hvad kunne ellers være sjovere end at holde sig aktiv i godt selskab?

Fysioterapi i Ballerup
Centrumgaden 1, 2. sal
2750 Ballerup
Tlf. 44 65 36 18