Category Archives: stress

Sådan får du flad mave på rekordtid

Det er altså sjovere at gå langs stranden i badetøj, hvis der ikke buler alt for meget ud foran – sådan har de fleste det i hvertfald. Heldigvis er maven et af de steder, hvor du allerhurtigst kan tabe dig, siger flere eksperter! Nedenunder kan du få gode råd til, hvordan du kan få en flad mave! Og dertil vil du kunne sige til dine venner: sådan får du en flad mave 

 

Slankere på en uge

Fedt ender på maven af to grunde: man stresser for meget og spiser for meget. Brød og sukker ryger direkte på maven, men den gode nyhed er, at hvis du ændrer din kost, vil du allerede se resultater efter blot en uge! Masser af grønt og masser af protein vil samtidig gøre processen hurtigere! Især grønne grøntsager er gode, fordi de bliver fordøjet hurtigt og derfor ikke fylder i og på maven. 

 

Spis morgenmad som en hulemand

Den perfekte morgenmad er et stykke kylling, en håndfuld nødder og nogle bær. Det lyder overdrevet, men efter et par gange synes man ikke det er så underligt længere – det mætter længe og giver kroppen alt, hvad den har brug for. 

 

Bliv klar til sommeren nu

Et godt og effektivt slanketip er at tage fem dage, hvor du kun spiser ting, der ligger let i maven. Det vil sige æg, fisk, lidt kylling og massere af grøntsager. Hold dig for frugt i de fem dage, da de kan puste maven op. Efter de dage kan højt sandsynligt se markante resultater! 

 

Spis regelmæssigt

Jo mere regelmæssigt, jo bedre. Hvis du vænner kroppen til, at den får mad regelmæssigt falder blodsukkeret ikke og dertil vil vi heller ikke komme til at spise os overmætte og få et ædeflip sidst på dagen. 

 

Stress af og få en pænere mave

Langvarrig stress kan hurtigt ses på maven. Altså den slags stress, hvor du konsekvent går i seng kl 1, aldrig sover otte timer og holder dig kørende på kaffe, kaffe og lidt mere kaffe. 

Ligesom kroppen ikke bryder sig om uregelmæssige måltider, er dens forsvar mod stress også at øge produktion af kortisol. Så hvis du er slank på hele kroppen, men har for meget fedt på maven, skal du starte med at kigge på din livsstil og dine søvnvaner – og måske slappe lidt mere af generelt.  

Vægttabsninja

Annebergvej 41

9000 Aalborg

31 21 07 42

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dæmp din stress med hypnose

Lider du af stress? Eller har du blot ændret adfærd på dårlig vis på det sidste? Oplever du oftere hovedpine, hjertebanken eller mavesmerter end generelt? Eller er du psykisk påvirket på grund af nedsat humør, og er du præget af rastløshed og ubeslutsomhed? Er du unaturligt træt, eller har du muligvis svært ved at huske dine aftaler? Hvis du kan sige ja til én eller flere af disse ting, så kan det være, at du har symptomer på stress.

Stress symptomer kan både være fysiske og psykiske, og din fysiske og psykiske tilstand påvirker din adfærd. Adfærdsmæssige problemer påvirker ikke kun dig selv, men også dine omgivelser. En øget aggressiv og irritabel adfærd kan gå ud over din familie og dine sociale relationer. Stress kan derudover skabe øget sygefravær på arbejdspladsen og manglende engagement på grund af søvnproblemer. Disse konsekvenser af stress bør undgås for at øge din sundhed og dit selvværd. Derfor bør stress forebygges og behandles, hvis du oplever én eller flere af symptomerne. Ved brug af professionel hjælp kan hypnose fjerne stress og genskabe din livsglæde. Derfor kan hypnose benyttes som redskab til at behandle stress og stressrelaterede problemer. 

stress fri

Hypnose kan hjælpe dig gennem svære følelsesmæssige udfordringer som stress og ændre din adfærd på positiv vis. Hypnosen lærer dig at kende din krops signaler, når du har begyndende stress symptomer. Således lærer du at forstå hvornår og hvorfor stress opstår hos netop dig. Med en større bevidsthed omkring dig selv og din adfærd kan du bekæmpe stress symptomer. Hypnosen lærer dig derfor at passe på dig selv – både fysisk og psykisk. Det er vigtigt at være opmærksom på stressrelaterede symptomer og signaler, da stress ofte opstår ubevidst.

Stress påvirker dine følelser, tanker og adfærd uden du er klar over det og kan ramme alle uafhængig af tid og sted. Hvis du mistænker, at du har fået stress, bør professionel hjælp opsøges, for at undgå at den udvikler sig yderligere. Der findes adskillige klinikker for terapi og hypnose landet over, der er klar til at forebygge og behandle din stress. Mange anerkendte klinikker i København har specialiseret sig i hypnose mod stress, og kan også hjælpe dig til en bedre hverdag.

 

Terapi & Hypnose v/Jan Petry
Nørregade 41
1165 København K
Tlf: 70 88 35 85

 

Hypnose mod stress og angst

Angst er efterhånden en mere acceptabel måde at snakke om frygt på, og kan variere i intensiteten fra et mildt tilfælde af sceneskræk til et seriøst panikanfald. Vi alle kan føle frygt, men for nogle er visse aktiviteter og steder forbundet med så stor frygt eller angst, at de ikke kan fungere ordentligt i situationen.

stress2

Hvordan kan hypnose hjælpe mod stress og angst?

Hypnose anvendes ofte til at behandle både stress og angst, og har igennem tiden vist sig at være en effektiv behandlingsmetode.

Som det ses med hypnose mod angst, hypnose mod impotens, eller ved behandling af stress, er sindet påvirket til at tænke anderledes i forhold til disse psykologiske faktorer. Din frygt, angst eller den stress, du oplever i din hverdag eller ved bestemte aktiviteter og steder, er ofte tanker eller reaktioner, som gør skade mere end de gavner. Denne teurapeutiske process hjælper dig til at ændre på de tanker, der opstår i forbindelse med fx. eksamener, rygning og vægttab – hvorfor der også ses mange eksempler på hypnose mod eksamensangst og hypnose mod rygestop i København.

Der findes mange forskellige lægemidler, der hjælper dig med at få det bedre. Beroligende piller eller andre former for medikamenter ses ofte i forbindelse med behandling af depression, eller i forbindelse med en eksamenssituation, hvor du måske har været nødsaget til at tage beroligende medicin for at lindre din præstationsangst. Med hypnose i København kan du lindre disse psykologiske symptomer uden brug af medikamenter, og få gennemarbejdet dine interne stridigheder effektivt. Uanset om du finder en hypnotisør i København, Odense eller Århus kan du være sikker på, at de alle har en relevant hypnose uddannelse, så de kan udføre deres arbejde professionelt og under rolige og trygge rammer. Med en hypnose uddannelse i København kan en hypnotisør være med til at bidrage til, at dine underliggende tanker bag den frygt, angst eller stress, som du gennemlever, mindskes eller helt ændres.

At erkende og forstå dit problem
At anvende hypnose mod stress, depression eller angst kan være en effektiv form for terapi. Dog er det vigtigt, at du erkender og forstår dit problem – både hvad det drejer sig om og hvordan du reagerer i den pågældende situation, men også i forhold til hvilke tanker, du gør dig omkring en pågældende situation.

Derudover er det nødvendigt at vide præcis, hvad dit problem er, hvorfor den opstår og hvor den eventuelt stammer fra. Først efter disse overvejelser kan du undersøge muligheden for hypnoterapi nærmere for at se, hvad du kan forvente af denne behandlingsmetode.

New-you

Vester Voldgade 86 1. sal
1552 København V