Category Archives: Uncategorized

Søger du en hypnotisør i Odense?


Der findes mange hypnotisører rundt omkring i landet. Deres uddannelsesniveau og erfaringsniveau varierer fra person til person. Heldigvis findes der blandt andet en veluddannet specialist i hypnose i Odense, som anbefales af mange. Det varierer også fra hypnotisør hvilke ydelser, som tilbydes. Du bør derfor undersøge de forskellige behandlingsmuligheder hos klinikkerne, så du er sikker på, at hypnotisøren kan behandle det problem, du står over for.

Hypnoterapeut i Odense

Det kan til tider være svært at diagnosticere sit eget problem, hvis det er uklart, hvad årsagen er. Kontakt derfor en hypnotisør og få en uforpligtende snak i forhold til, hvad de kan gøre for dig. Behandleren kan fjerne psykiske problemer, såsom angst, fobier og stress. De typiske behandlinger, som en hypnotisør afhjælper mange mennesker med er stress og depression, hvor hypnotisøren vil undersøge årsagen bag. Du skal ikke være nervøs for, at der stilles krav til dig. Du skal blot være tryg ved situationen og lade hypnotisøren udføre sig arbejde. Det er netop hypnotisørens ansvar at rådgive og behandle dig, og derfor behøver du ikke selv være i stand til at kunne gennemskue, hvorfor problemet er opstået.

Det vil efterfølgende være muligt for hypnotisøren at begynde dit behandlingsforløb med henblik på, at du skal slippe af med din depression eller stress. Det er også muligt at blive behandlet for en adfærd, du gerne vil af med fx rygning. Du vil blive hypnotiseret til et solidt og varigt rygestop i din klinik i Odense, så du kan blive røgfri resten af livet.

Hypnotisøren kan også undersøge årsagen til migræne, hvis du er plaget af det. Ved at finde frem til årsagerne bag din hypnose, vil det være muligt at lindre dine smerter, og forebygge mod fremtidige gener.

Hvis du lider af angst eller fobier, som blandt andet tandlægeskræk og flyskræk, er det også muligt at slippe af med det gennem hypnose. Det er endda også muligt at slippe af med visse former for allergier, hvis allergien ikke er medfødt. Behandlingsmulighederne er utallige. Mere specifikke problemer, som for eksempel sengevædning, er også en behandlingsmulighed, hvorfor du bør kontakte en hypnotisør angående netop dit personlige problem.

C-Hypnose
Bækvænget 6
5853 Ørbæk
Tlf: 28 57 20 52

Hypnose mod stress og angst

Angst er efterhånden en mere acceptabel måde at snakke om frygt på, og kan variere i intensiteten fra et mildt tilfælde af sceneskræk til et seriøst panikanfald. Vi alle kan føle frygt, men for nogle er visse aktiviteter og steder forbundet med så stor frygt eller angst, at de ikke kan fungere ordentligt i situationen.

stress2

Hvordan kan hypnose hjælpe mod stress og angst?

Hypnose anvendes ofte til at behandle både stress og angst, og har igennem tiden vist sig at være en effektiv behandlingsmetode.

Som det ses med hypnose mod angst, hypnose mod impotens, eller ved behandling af stress, er sindet påvirket til at tænke anderledes i forhold til disse psykologiske faktorer. Din frygt, angst eller den stress, du oplever i din hverdag eller ved bestemte aktiviteter og steder, er ofte tanker eller reaktioner, som gør skade mere end de gavner. Denne teurapeutiske process hjælper dig til at ændre på de tanker, der opstår i forbindelse med fx. eksamener, rygning og vægttab – hvorfor der også ses mange eksempler på hypnose mod eksamensangst og hypnose mod rygestop i København.

Der findes mange forskellige lægemidler, der hjælper dig med at få det bedre. Beroligende piller eller andre former for medikamenter ses ofte i forbindelse med behandling af depression, eller i forbindelse med en eksamenssituation, hvor du måske har været nødsaget til at tage beroligende medicin for at lindre din præstationsangst. Med hypnose i København kan du lindre disse psykologiske symptomer uden brug af medikamenter, og få gennemarbejdet dine interne stridigheder effektivt. Uanset om du finder en hypnotisør i København, Odense eller Århus kan du være sikker på, at de alle har en relevant hypnose uddannelse, så de kan udføre deres arbejde professionelt og under rolige og trygge rammer. Med en hypnose uddannelse i København kan en hypnotisør være med til at bidrage til, at dine underliggende tanker bag den frygt, angst eller stress, som du gennemlever, mindskes eller helt ændres.

At erkende og forstå dit problem
At anvende hypnose mod stress, depression eller angst kan være en effektiv form for terapi. Dog er det vigtigt, at du erkender og forstår dit problem – både hvad det drejer sig om og hvordan du reagerer i den pågældende situation, men også i forhold til hvilke tanker, du gør dig omkring en pågældende situation.

Derudover er det nødvendigt at vide præcis, hvad dit problem er, hvorfor den opstår og hvor den eventuelt stammer fra. Først efter disse overvejelser kan du undersøge muligheden for hypnoterapi nærmere for at se, hvad du kan forvente af denne behandlingsmetode.

New-you

Vester Voldgade 86 1. sal
1552 København V